Jornades sobre la inclusió social i l’educació en les arts escèniques a Pamplona

L’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) organitza les VII Jornades sobre la Inclusió Social i l’Educació en les Arts Escèniques, que se celebrarà en el Teatre Gayarre de Pamplona els dies 12 i 13 de març de 2015, amb el lema “El creador com a impulsor de canvi.”

Les Jornades pretenen donar visibilitat i afavorir l’intercanvi d’experiències dins de l’àmbit de la creació i de la gestió artística en arts escèniques. L’adopció de bones pràctiques, l’aplicació de polítiques adequades amb eines contrastades, el disseny de projectes artístics que afavoreixin la inclusió social, la creació, la integració de comunitats en risc d’exclusió, l’educació i el desenvolupament de noves audiències per a les arts escèniques i la música en l’àmbit de la inclusió social, sempre des d’un punt de vista estrictament professional i d’excel•lència artística.

L’edició d’aquest any comptarà amb diferents tipus d’activitats: ponències amb debat ampliat amb el públic assistent a les Jornades i tallers, semiteòrics i pràctics, en un format més proper, ampliant continguts i oferint eines per al treball dels assistents. Hi haurà també un fòrum de debat dedicat a la implicació social de les orquestres simfòniques espanyoles en col•laboració amb l’Associació d’Orquestres Simfòniques Espanyola (AEOS) i una trobada-debat amb tres prestigiosos directors d’escena. Igualment es podrà assistir a la representació de l’espectacle “Synergy”, del col•lectiu Lisarco, el dia 12 de març, a les 20:30 hores. Completarà el programa d’aquesta VII edició un temps destinat al coneixement i intercanvi sobre projectes que realitzen els participants.

Les inscripcions estan obertes fins al 2 de març. 

Més informació aquí


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , ,