Presentació de projectes i activitats en relació a l’ensenyament i divulgació dels instruments de cobla

L’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) i la Confederació Sardanista de Catalunya organitzen la Jornada d’Estudi dels Instruments de la Cobla (JEIC) els dies 10 i 11 d’abril de 2015.

La Jornada està adreçada a professionals i estudiants de l’àmbit dels instruments de cobla i tindrà un apartat dedicat a donar a conèixer els diversos projectes que es desenvolupen arreu del país en relació a l’ensenyament/aprenentatge i divulgació d’aquests instruments.

L’objectiu és donar a conèixer i compartir les experiències per millorar les sinergies entre professionals i realitzar una diagnosi de les necessitats i possibilitats en relació aquestes especialitats.

El format de la comunicació és el següent: intervenció breu de 10 minuts i 5 minuts de preguntes per part del públic assistent en finalitzar la intervenció.

Tots aquells professionals interessats en donar a conèixer un projecte o activitat caldrà que es posin en contacte am jeic.comunicacions@conf.sardanista.cat (Elisenda Vilarrubias) abans del dia 13 de març, enviant el títol de la intervenció amb un petit resum de la comunicació (150-200 paraules), així com un petit currículum o un breu paràgraf de presentació.
Categories: NotíciesEtiquetes: , , , , , , , , , , , ,