865 alumnes participen a la 7a Cantata infantil de la Catalunya Central al Kursaal de Manresa

El Teatre Kursaal de Manresa estrenarà aquest diumenge 15 de març la 7a Cantata infantil de la zona 6 de l’ACEM (Catalunya Central) que enguany porta per títol “Boix el bruixot i la ciutat meravella” i a la qual hi participaran 865 infants, d’entre 3 i 8 anys. Com cada any, s’ha editat un llibre (Editorial Zenobita) que inclou el conte, il·lustracions a tot color, el CD amb les músiques de la cantata i les partitures.

Per cinquè any consecutiu Manel Justícia és el creador del conte i les il·lustracions que l’acompanyen. Pel que fa a la música, l’ha escrit en Jordi González, arranjador,  compositor i professor del Conservatori de Manresa. La música en directe la interpretaran Jordi Camp (baix elèctrict); Jaume Badrenas (saxo), Jordi González (piano) i Lluis Ribalta (bateria).  A més hi haurà la intervenció de la companyia Maîtres que juntament amb en Manel Justícia, a banda de fer gags que acompanyin la música i el text, faran anar uns titelles d’escuma creats expressament per l’ocasió.  Per últim, els nens de les escoles repartits en tres sessions, estaran dirigits per en David Sisó, professor del Conservatori de Manresa i director del Cor Infantil del mateix centre que són els que han gravat el CD que acompanya el conte. La gravació del CD s’ha fet gràcies a la col·laboració de l’Esmuc.

Es faran tres sessions de la cantata (a les 11’15, una altra a les 13’30 i l’altra a les 17’30h de la tarda)  i hi assistiran unes 2.400 persones de públic.


Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , , , , ,