L’Orfeó Català convoca el seu primer Concurs Internacional de Composició Coral i recupera la Festa de la Música Coral

L’Orfeó Català convoca el I Concurs Internacional de Composició Coral “Festa de la Música Coral”, per incentivar la nova creació coral catalana i internacional. Una iniciativa que culminarà en la Festa de la Música Coral, un esdeveniment que la mateixa institució va crear l’any 1904 per impulsar la composició coral i que tindrà lloc el 28 de febrer de 2016. Ambdues propostes tindran caràcter biennal.

 La Festa de la Música Coral vol ser un punt de trobada del món coral català i en l’edició de 2016 hi participaran: Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, Cor Jove de l’Orfeó Català, Cor Madrigal, Cor Plèiade de Granollers i Cor Infantil de Sant Cugat. Serà una celebració musical –entrades a un preu únic de 6 euros– en què es lliuraran els guardons als premiats d’aquest I Concurs Internacional de Composició Coral “Festa de la Música Coral” i dels Premis Internacionals Catalunya de Composició Coral, promoguts aquests darrers per la FCEC des de fa sis edicions. Les obres guanyadores en ambdós certàmens s’estrenaran en el marc d’aquesta festa.

La convocatòria dels dos premis ja està oberta i tenen la mateixa data límit de lliurament d’obres, el 10 de juliol de 2015. Podeu consultar aquí les bases de les convocatòries. El veredicte es comunicarà públicament a primers del mes de novembre de 2015.

Per a més informació, cliqueu aquí 
Categories: NotíciesEtiquetes: , , , , , , , , ,