Convocatòria de selecció d’intèrprets per a ‘Música als Parcs’ 2015

Oberta la convocatòria de selecció de joves intèrprets de clàssica i jazz per al cicle “Música als Parcs 2015”, que enguany celebra el vintè aniversari.

La convocatòria és oberta a qualsevol tipus de formació fins a un màxim de 4 músics, des de solistes i fins a quartets. Poden ser cantants o intèrprets de qualsevol instrument. Tots els músics han de ser majors de 16 anys i menors de 35 anys en el període de durada del cicle.

La tria serà d’un màxim de 20 formacions, entre clàssica i  jazz, que realitzaran 2 concerts cadascun.  La remuneració establerta a percebre és de 200 € per concert per a solistes i de 140 € per intèrpret i concert per a formacions fins a quartets.

Els concerts se celebraran de dilluns a divendres durant els mesos de juny, juliol i agost als parcs i jardins de Barcelona. Es tracta de concerts predominantment acústics, pel que l’organització no aportarà cap mena de sistema de so, amplificació ni instrument, llevat de piano en el cas que així s’indiqui. A cada escenari hi haurà presa de corrent disponible.

Podeu consultar les bases on s’especifica què cal presentar. El termini finalitza el 30 d’abril a les 14h.

Per a qualsevol aclariment i informació complementària visita aquesta web o envia un correu a musicaparcs@bcn.cat

 
Categories: NotíciesEtiquetes: , , , , , ,