Informacions Trobada Fiddle curs 15-16

El dissabte 6 de febrer de 2016 l’ACEM i l’ESMUC organitzaran conjuntament una Trobada Fiddle per a estudiants de corda fregada d’escoles de música i conservatoris a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (Barcelona). Aquesta activitat s’emmarca dins el Barcelona Fiddle Congress que del 4 al 7 de febrer de 2016 s’organitzarà a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Barcelona).

La Trobada Fiddle  és una activitat oberta als alumnes de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix) que volen treballar i aprendre sobre la música de tradició, el jazz i la música moderna. Serà un assaig-concert multitudinari i participatiu que estarà obert al públic en la seva totalitat a fi que els familiars que ho desitgin puguin ser espectadors d’aquesta activitat  i puguin veure com els seus fills aprenen i gaudeixen de la Trobada amb alumnes d’altres escoles i nivells.

L’activitat estarà conduïda pel violinista Oriol Saña acompanyat del grup invitat que en aquesta ocasió seràAupa Quartet i els cap de cartell del Barcelona Fiddle Congress.

Prèviament a l’activitat, el dissabte 14 de novembre, es realitzarà una sessió pràctica amb l’instrument dirigida a tots els professors que participaran amb els seus alumnes a la Trobada Fiddle. A la sessió hi participarà també Aupa Quartet i es treballarà el tema que es tocarà durant la Trobada i que tothom es podràdescarregar la partitura a partir del mes de setembre a la web del Barcelona Fiddle Congress i de l’ACEM.

Aquí podeu veure un vídeo de l’anterior Trobada Fiddle que es va fer el novembre 2013 a Martorell.

Si esteu interessats en participar a l’activitat amb la vostra escola, envieu un correu a acem@acem.cat i us enviarem tota la informació.

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , , ,