Parlem de…com omplir la documentació pedagògica de les escoles de música

L’ACEM organitza una nova sessió del “Parlem de…”, unes xerrades gratuïtes sobre diferents temàtiques d’interès pel professorat i membres dels equips directius de les escoles de música. Aquesta vegada Rosa Maria Girbau, inspectora d’educació artística del Departament d’Ensenyament, ens parlarà de com omplir de la documentació acadèmica i organitzativa de les escoles de música.

Les escoles aviat hauran d’omplir la Carpeta de les Dades Anuals, i tenint en compte que l’any passat van canviar algunes coses, l’ACEM es va reunir amb  la coordinadora de l’àrea artística de la Inspecció d’Educació, la Sra. Rosa Maria Girbau, per traslladar-li un seguit de dubtes i neguits sobre la correcta complementació d’aquesta documentació.

Veient que ella, a banda d’explicar  com omplir les dades també ens va informar de perquè servia aquesta informació al Departament, vam creure oportú convidar-la a un “Parlem de…” que vol tenir un caràcter pràctic. La ponent ens donarà pistes  per aconseguir que la informació recollida a la carpeta vermella sigui entenedora i útil per les dues parts. Recomanem als assistents que abans de venir ,facin una mirada prèvia a la documentació i que portin preparades totes les preguntes que cada any us feu mentre ompliu les dades ja que  l’objectiu és facilitar un tràmit que cada any porta maldecaps a les escoles (Com omplir l’apartat dels professors?, com omplir l’horari?, què cal posar a grups? què es considera material de l’aula i què no?, etc).

Us adjuntem el programa de l’activitat que es farà el divendres 16 d’octubre a les 10h a la sala d’actes de la seu de l’ACEM (Av. Drassanes 3 de Barcelona)

Les inscripcions són gratuïtes. Podeu reservar la vostra plaça omplint aquest formulariabans del 13 d’octubre.
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats