Sessió formativa per al professorat de corda que vol participar a la Trobada Fiddle 2016

El dissabte 14 de novembre, l’Esmuc i l’ACEM oferiran una sessió de formació intensiva destinada al professorat de corda de conservatoris i escoles de música de Catalunya, amb la finalitat de preparar el repertori per a la segona Trobada Fiddle per alumnes de corda que es celebrarà el dissabte 6 de febrer a Barcelona.

Aquesta formació és una oportunitat per introduir el professorat de violí, viola, violoncel i contrabaix a la corda moderna/alternativa i ampliar la seva capacitat, ja sigui interpretativa com pedagògica. El quartet de corda moderna AupaQuartet, autor de la peça Le Grand Funk que s’interpretarà en la segona edició de la Trobada Fiddle, serà el responsable de les sessions, en les quals es treballaran aspectes com el chop o el groove, i s’improvisarà sobre escales i models amb posició fixa i itinerant, entre altres conceptes.

La Trobada Fiddle, que tindrà lloc el 6 de febrer de 2016 a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya, és un esdeveniment que reuneix estudiants de corda de tot Catalunya en una interpretació multitudinària. La tasca prèvia dels professors, que treballaran el repertori a classe amb els seus estudiants, és fonamental per l’èxit de la trobada.

Al web de l’Esmuc et pots descarregar la partitura i fer la inscripció. També trobaràs tota la informació sobre els horaris i els espais.

El cost d’aquesta formació és de 25€.
Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , , , , , , , , ,