Ja estan obertes les inscripcions per participar a la Trobada Fiddle el 6 de febrer 2016

El dissabte 6 de febrer de 2016 al matí l’ACEM i l’ESMUC organitzem conjuntament una Trobada de Fiddle per alumnes de corda fregada d’escoles de música i conservatoris d’arreu de Catalunya a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (Barcelona). Aquesta activitat s’emmarca dins el Barcelona Fiddle Congress que del 4 al 7 de febrer de 2016 tindrà lloc a l’Escola Superior de Música de Catalunya (Barcelona).

 

La Trobada Fiddle és una activitat oberta dirigida a tots els alumnes de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix) que vulguin treballar la música de tradició oral, el jazz i la música moderna. La trobada es convertirà en un assaig-concert multitudinari i participatiu que també s’obrirà al públic a fi que els familiars dels assistents que ho desitgin puguin ser-ne espectadors i puguin veure com els seus familiars aprenen i gaudeixen de la Trobada amb alumnes d’altres escoles. Aquí podeu veure un vídeo de la primera edició de la Trobdada Fiddle que es va fer a Martorell el 2013.

La Trobada es farà de les 11h a les 12.30h i es recomana participar amb alumnes a partir de tercer any d’instrument. Els professors acompanyants estaran en tot moment a l’escenari amb els seus alumnes.

L’activitat estarà conduïda pel violinista Oriol Saña acompanyat del grup convidat AupaQUARTET que treballaran amb els participants a la Trobada el tema “Le Grand Funk” juntament amb els professors del Barcelona Fiddle Congress Darol Anger, Casey Driessen i Jason Anick. Aquí podeu descarregar les partitures i l’àudio.

Com ja us vam informar fa unes setmanes, abans de l’encontre, el dissabte 14 de novembre, es realitzarà una sessió pràctica amb l’instrument dirigida a tots els professors que vulguin participar amb els seus alumnes a la Trobada Fiddle. A la sessió hi participarà també AupaQUARTET i es treballarà el tema que es tocarà durant la Trobada del dia 6 de febrer. Més informació i inscripcions aquí.

La inscripció de tots els participants és gratuïta i les places són limitades.  Aquell mateix dia se’ls hi entregarà una samarreta per lluir durant l’activitat i que es podran emportar com a record. Per altra banda, els familiars que vulguin entrar com a espectadors hauran de pagar una entrada de 3€ si la compren anticipada i de 5€ si la compren a taquilla (es paga entrada a partir dels 10 anys). L’aforament és limitat.

Si esteu interessats en participar a l’activitat amb la vostra escola, envieu un correu a acem@acem.cat  i us enviarem tota la informació.

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , , , , , , , , ,