S’obre la convocatòria a joves músics per participar en la 21a edició del Primer Palau

Ja s’ha obert la convocatòria per participar en la 21a edició del cicle El Primer Palau, una  iniciativa de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana que té com a finalitat donar l’oportunitat als joves intèrprets de música clàssica de debutar en el marc prestigiós de la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana.

El termini per presentar candidatures acaba l’11 de gener de 2016. Com és habitual, la convocatòria és oberta a instrumentistes de corda, teclat, vent o percussió, cantants, duos amb piano i grups de música de cambra constituïts, de nivell superior o graduats. Els sol·licitants hauran de ser de nacionalitat espanyola, o residents a l’Estat espanyol, nascuts a partir de l’any 1989, en el cas dels instrumentistes, o a partir de l’any 1986, en el cas dels cantants.

Paral·lelament a la celebració del cicle, es convoca el Premi El Primer Palau, que serà atorgat a un dels participants –individual o col·lectiu– per un jurat la composició del qual es donarà a conèixer oportunament. El Premi El Primer Palau és dotat amb 6.000 € i no podrà ser dividit. Si el jurat ho considera oportú, podrà concedir, a més, segons premis o accèssits per un import total de 6.000 €. L’emissora Catalunya Música també atorgarà, entre els intèrprets guardonats, un premi, que consistirà en la promoció internacional a través de la xarxa de la Unió Europea de Radiodifusió. I un jurat format per una representació de la crítica musical de Barcelona atorgarà així mateix el Premi de la Crítica, dotat amb 1.000 €, destinats a comprar material musical. La proclamació oficial del veredicte tindrà lloc en el concert extraordinari de clausura del cicle.

Us podeu descarregar les bases aquí.

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , , ,