Oberta la inscripció per participar al Tubachristmas 2015

L’Associació Catalana de Tubes i Bombardins organitza una altra edició del Tubachristmas. Aquest any la trobada de Barcelona es farà el dimarts dia 15 de desembre a prop de la parada del TRAM de les Glòries, on hi haurà un arbre de Nadal decoratiu. Així mateix, aquest any el TRAM està preparant un vídeo de nadal, on apareixerà la Banda de Tubes de Catalunya interpretant alguna de les nadales del Tubachristmas.

D’altra banda, Pablo Fernández es torna a posar al capdavant de la Banda de Tubes de Catalunya, on a més hi haurà nous arranjaments adequats per a tots els nivells.

Per tal de fer una previsió dels músics assistents, cal que ompliu aquest formulari abans del proper dimarts dia 8 de desembre.

 

Qüestions importants:

1-       Assaig: es farà un assaig el mateix dia 15 de desembre de 15:30h a 18:00h a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

2-      Concert: serà el mateix dia 15 a les 19:00h a prop de la parada del TRAM de les Glòries.

3-      Les partitures s’entregaran el mateix dia 15. En el cas que algú tingui especial interès en estudiar-ho, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de:  info.acatub@gmail.com

4-       Vestuari: Indispensable portar un barret de Pare Noel.

Per a més informació cliqueu aquí.

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , ,