III Trobada de Guitarres de la Catalunya Central a Vacarisses el 13 de març

Aquest curs es celebra la III Trobada de Guitarres de la Catalunya Central, que acollirà una quinzena d’escoles de la Zona 6 (Catalunya Central) de l’ACEM i que tindrà lloc a La Fàbrica de Vacarisses el proper 13 de març de 2016.

Un total de cent cinquanta joves guitarristes d’escoles municipals de música de les comarques del Bages, Osona, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Solsonès i Barcelonès participaran a l’activitat.

La Trobada consistirà en una sèrie de petits assajos organitzats per edats i nivells culminarà amb un concert a un quart de dues del migdia. Com a novetat, i gràcies a l’èxit de convocatòria, enguany es muntaran dues orquestres (una de petits i una de grans) amb repertori adequat per a cada nivell, que es mourà des de clàssics del pop i el rock fins a temes de compositores i pedagogues com Maria Linnemann.

La Trobada de Guitarres de la Catalunya Central sorgia fa tres anys de la necessitat de docents i alumnat de compartir l’experiència de formar part d’un gran conjunt i, arribats a la tercera edició, ha doblat amb escreix el nombre de participants.

 

 

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , , , , , , , ,