Convocatòria oberta de música als parcs i jardins de joves intèrprets de clàssica i jazz

Cada any els espais verds de Barcelona s’omplen de música gràcies al tradicional festival “Música als parcs”. Aquest cicle de concerts estiuencs va néixer amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència dels joves intèrprets.

La convocatòria és oberta a qualsevol tipus de formació fins a un màxim de 4 músics, des de solistes i fins a quartets, ja siguin cantants o intèrprets de qualsevol instrument. Tots els músics han de ser majors de 16 anys i menors de 35 anys en el període de durada del cicle.

La tria serà d’un màxim de 18 formacions, entre clàssica i jazz, que realitzaran dos concerts cadascun, en les dates que es proposaran als seleccionats, que seran de dilluns a divendres durant els mesos de juny, juliol i agost als parcs i jardins de Barcelona.

L’organització no aportarà cap mena de sistema de so, amplificació ni instrument, llevat de piano en el cas que així s’indiqui. A cada escenari hi haurà presa de corrent disponible.

La remuneració establerta a percebre és de 200 € per concert per a solistes i de 140 € per intèrpret i concert per a formacions fins a quartets.

Més informació sobre la documentació que cal presentar aquí. El termini finalitza divendres 29 d’abril de 2016 a les 14 hores.

 

 

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , , , , ,