Trobada de Combos i Big Bands a Vilafranca del Penedès

Data: 14 de maig de 2016

El proper dissabte dia 14 de maig, tindrà lloc a Vilafranca una trobada  de Combos i Big Bands, organitzada per l’Escola Municipal de Música M D Calvet.

Al llarg del matí de dissabte, es muntaran  dues Big Bands de diferents nivells, amb alumnes d’escoles de música associades a l’ACEM (Associoació Catalana d’Escoles de Música) i més concretament, amb alumnes de la Vegueria Penedès.
EMMV_C16CombosBBand
La matinal finalitzarà amb un concert a les 13:00 hores a Cal Figarot, local dels Castellers de Vilafranca, interpretat per les dues Big Bands formades per l’ocasió i  per les dues Big Bands de l’escola  Municipal de música.

A partir de les 17:00 hores, a la Plaça Penedès, tindrà lloc el concert de diferents formacions de música moderna, combos. Els grups que actuaran seran de l’Escola Contrapunt(baix Penedès), de l’Escola Municipal de Vilanova i la Geltrú, de l’Escola Municipal de Sant sadurní de  l’Escola Municipal del Vendrell, de  l’Escola Municipal d’Igualada i per finalitzar de  l’Escola Municipal de Vilafranca.

Categories: Notícies, Notícies ACEM