Curs de formació “Body Music: body, rhythm and sound”

Ja podeu inscriure-us al curs de formació del professorat “Body Music: Body, rhytm and sound” a càrrec de l’artista i formadora Anita Gritsch que es durà a terme els propers dies 29 i 30 de setembre de 9.30h a 13.30h a Esplugues de Llobregat.

Les inscripcions estaran obertes fins el proper divendres 23 de setembre.

Inscriviu-vos clicant aquí

Formadora: Anita Gritsch
Data: Dijous 29 i divendres 30 de setembre de 2016
Horari: De 9.30h a 13.30h
LlocSala d’actes del Centre Municipal Puig Coca (Petit Parc de l’Amistat, s/n – Esplugues de Llobregat)
Duració: 8 hores
Idioma del curs: castellà
Preu: 50€ socis ACEM i alumnes ESMUC / 100€ no socis.
Places: 30


 

Descripció del curs

L’objectiu d’aquest curs és conèixer les possibilitats sonores del propi cos i les possibilitats d’utilitzar el recurs de la música corporal en contextos d’educació musical i artística.

Sons i ritmes només amb el propi cos, sense instruments, en qualsevol lloc i hora, això és el Body Music. A banda de les possibilitats musicals, aquesta tècnica ajuda a treballar altres aspectes com la coordinació, la concentració, el coneixement del propi cos, la creativitat, l’oïda i la comunicació.

Aquest curs ofereix coneixements de diferents tècniques de música corporal, de ritmes, arranjaments i exercicis que juguen amb la pulsació. El mètode de ritme, música, moviment i educació serveix com a base pedagògica d’aquest taller i d’estímul pel treball corporal, les dinàmiques grupals i l’apropament a la improvisació i la creació.

La formadora: Anita Gritsch

Artista i pedagoga de música corporal i balls  en les àrees de música, moviment i llenguatge. Es va formar en pedagogia i rítmica de música i moviment a la Universitat de música i arts de Viena. També va estudiar filologia i sociologia.

Fa temps que treballa a nivell internacional oferint tallers, seminaris i treballs artístics en el camp de la música corporal i rítmica. Visita freqüentment Amèrica llatina i altres països per oferir classes a docents de música i dansa, terapeutes i artistes.

També forma part dels equips de Rítmica de Viena i de Música i Moviment de Sao Paulo a més de formar part de l’Associació de professionals de professors de Rítmica d’Àustria.

 
Categories: Cursos, Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Notícies Formació Professorat i Equips DirectiusEtiquetes: , , ,