IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques a Barcelona

El 25 de novembre tindrà lloc a les instal·lacions del Taller de Músics a Barcelona (Centre Cultural Can Fabra. Segre 24-32) la IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques. Aquesta iniciativa, que se celebrarà per primer cop a Barcelona després de les tres edicions anteriors celebrades a Manresa, té per objectiu ajudar a millorar als professionals de les arts escèniques en el seu rendiment global en l’exercici de la seva professió, preservant la seva salut.

Aquesta jornada està adreçada a un ampli espectre de professionals de la música i arts escèniques  que utilitzen la veu com a mitjà d’expressió i/o com a eina de treball.

Organitzada de manera conjunta per Mútua Intercomarcal, Prevint, Fundació Universitària del Bages – UManresa, Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), l’Institut de l’Art i el Taller de Músics – Escola Superior d’Estudis Musicals, i amb la col·laboració el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, compta amb el patrocini de GAES.

Teniu tota la informació de la jornada a www.salutmusics.cat.

La inscripció a la jornada es pot realitzar online abans del 22 de novembre aquí 

Més informació en aquest enllaç.

 

 
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , ,