Concert final de la Jove Orquestra Simfònica del Penedès, Anoia i Garraf

El proper diumenge 12 de febrer a les 18h i a l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador, tindrà lloc el concert de la fundació PRO_PENEDÈS  a càrrec de la JOSPAG, La Jove Orquestra Simfònica del Penedès, Anoia i Garraf.

La JOSPAG és projecte musical de formació per a joves estudiants de nivell mitjà, impulsat per les escoles de música EMMPAC del Vendrell, Dolors Calvet de Vilafranca i del Conservatori Mestre Montserrat de Vilanova. Hi participen un total de 60 alumnes de les escoles i conservatoris  de la Zona 7 de l’ACEM, que inclou les comarques el Penedès, Anoia i Garraf.

 La prioritat d’aquest projecte és oferir la millor qualitat pedagògica possible als seus estudiants, per mitjà d’un equip d’intèrprets professionals altament qualificats, juntament amb l’accés a un repertori de primera qualitat que difícilment es podria trobar en els àmbits educatius habituals. L’objectiu de la Trobada Simfònica és aconseguir que al final de cada estada,  tots i cadascun dels membres de l’orquestra, hagin pogut viure un seguit d’experiències musicals úniques, que passin a ser una part fonamental i imprescindible de la seva formació.

L’activitat de la Trobada Simfònica s’ha desenvolupat en forma d’assajos orquestrals el diumenge 5 de febrer i el cap de setmana 11 i 12. El diumenge 12 a les 13h l’orquestra oferirà un assaig general obert a l’Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i a les 18h el concert a l’Auditori Pau Casals.

 

La direcció musical va a càrrec d’Albert Gumí. EL concert va precedit d’una presentació pedagògica a càrrec del mateix director musical. 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , , , , , ,