Jornada sobre l’inclusió social i l’educació en les arts escèniques

L’INAEM del Ministeri de Cultura, el British Council, la Embajada del Reino de los Países Bajos i La Casa Encendida organitzen la jornada: Inclusió social i educació en les arts escèniques.

Els objectius de aquesta tercera jornada són, per una banda, oferir una ampla visió del panorama actual de l’inclusió social i l’educació en les arts escèniques a Espanya, Regne Unit i Països Baixos. Per altra banda, es pretén afavorir l’intercanvi i facilitar l’adopció de bones pràctiques i l’aplicació de polítiques i projectes que afavoreixin l’inclusió social, la integració de comunitats, l’educació i el desenvolupament de noves audiències.

La jornada s’organitza, en part, al voltant de les ponències de sis experts espanyols, britànics i holandesos. Trobarà aqui més informació siobre els ponents. A continuació, s’adoptarà una variant del format espai obert que permetrà que tots els assistents es converteixin en participants actius durant la jornada. Per això, s’hi invitarà als presents a proposar un tema a tractar mitjançant la fitxa d’inscripció que trobarà més a baix. S’inclouran al programa la major quantitat de temes d’acord a l’espai i el temps disponibles.

Aquesta jornada està especialment dirigida a professionals del món de les arts escèniques, tant de l’àmbit privat com públic, a gestors i tècnics de departaments de cultura, educació e igualtat, a programadors de festivals i auditoris, a departaments educatius d’orquestres, conservatoris, escoles de música, teatres i resta d’institucions culturals, així com a mitjans de comunicació especialitzats.

LLOC I DATA
La Casa Encendida  –  Ronda de Valencia nº 2, Madrid
Dilluns 14 de Març –  10h a 19h

HORARI I PROGRAMA
L’acreditació dels assistents es realitzarà a les 10.00h i l’esdeveniment clourà a les 19:00h.  L’horari detallat serà enviat en rebre la seva sol·licitud.

La jornada contarà amb tradució simultània.

INSCRIPCIÓ
La inscripció es tramitarà emplenant la fitxa d’inscripció i enviant-la fins el 04/03/11 a: jornadainclusion2011@inaem.mcu.es

Descarregar inscripció (pdf)
Descarregar inscripció (word)

Categories: Notícies Formació Professorat i Equips Directius