Curs de creació col·lectiva i aprenentatge cooperatiu

Formador: Luis García
Data: 25 i 26 de novembre de 2017
Horari: Dissabte de 10 a 14h i de 15.30h a 19.30h i diumenge de 10h a 14h
Lloc: EMM Mº Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès
Duració: 12 hores
Preu: 45€ socis i alumnes ESMUC / 90€ no socis.
Places: 30

Cal portar el propi instrument

Inscripcions a través d’aquest formulari

Descripció del curs

Un taller per desenvolupar eines per a la creació col·lectiva amb i de l’alumnat jove a través de la música i el moviment. Com afrontar el disseny i la construcció d’accions artístiques que sorgeixin del treball cooperatiu a l’entorn global del centre educatiu.

Al llarg del curs es treballaran els següents aspectes:

El formador: Luis Garcia

Des de 1993 desenvolupa la seva tasca docent impartint cursos de formació a universitats , centres de professors i altres entitats a les diferents àrees i nivells d’educació musical del professorat. També és professor de música d’educació secundària, camp en el qual ha desenvolupat projectes d’aprenentatge cooperatiu durant més de deu anys. També ensenyà tallers i cursos de música i moviment per a nens de 4 a 8 anys. En el camp de la gestió educativa i l’organització ha estat director d’escola de música.

Ha format part de diversos  cors professionals de qualitat  amb els quals ha participat en nombroses produccions escèniques a Europa i Espanya. Ha fet intervencions com a solista en produccions de diferents gèneres: òpera, musicals i dansa-teatre.

La seva carrera com a professor i formador de professors l’ha portat en les últimes dècades a planificar les activitats de creació d’espectacles i presentacions escèniques amb diversos grups d’alumnes.

És titulat DEA en Didàctica I Organització escolar per la Universitat Autònoma de Barcelona, Professor de pedagogia musical per la Universitat Mozarteum – Institut Orff – de Salzburg, Professor d’educació primària per la Universitat de Castella – La Manxa i professor de cant pel Conservatori Reial de música de Madrid.

Amb la col·laboració de: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Categories: Notícies ACEM, Notícies Activitats