Taral·la: Fira de la música i l’educació el 16 i 17 de setembre a Granollers

El cap de setmana del 16 i 17 de setembre se celebrarà la segona edició de Taral·la, la Fira de la Música i l’Educació dirigida per la pedagoga, musicoterapeuta i cantant Dàmaris Gelabert i el seu equip de l’Associació Totsona.

Taral·la, arriba aquest any amb més novetats i experiències musicals per donar informació i formació sobre la música i la seva rellevància com a element educatiu amb l’objectiu de compartir, aprendre i gaudir de les possibilitats educatives de la música.

L’element central de la fira és la música, entesa com a part de la vida dels infants com a eina educativa. És per això que l’equip Taral·la ha preparat per aquesta segona edició grans novetas obertes a tot el públic, amb propostes d’animació als carrers de Roca Umbert, tallers per a diferents edats, espai per als més petits, més d’una vintena d’expositors, concerts en viu, tallers pràctics, propostes didàctiques, animacions a l’espai exterior, foodtrucks i moltes altres experiències enriquidores on l’ingredient principal és la música. 

La fira tindrà lloc al Roca Umbert – Fàbrica de les Arts, i està destinada per una banda als professionals i estudiants del món de la música i l’educació, i per una altra banda, a les famílies amb infants d’entre 0 i 10 anys que vulguin gaudir d’una experiència musical renovadora i plena. Aquest any Taral·la obre les portes a nens i nenes amb Necessitats Educatives Especials (NEE).

Inscripcions i més informació a la seva pàgina web.

Si voleu gaudir d’un cap de setmana ple de música, professionalitat, creativitat, i diversió, no oblideu comprar les vostres entrades pel Taral·la 2017!

 

LOCALITZACIÓ: Roca Umbert – Fàbrica de les Arts  (Carrer d’Enric Prat de la Riba, 77, 08401 Granollers, Barcelona)

 

 
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , , , , ,