FIREPEMU 2017 – Fira de Recursos Pedagògics Musicals el 30 de setembre i 1 d’octubre

Per sisè any consecutiu es celebra la Fira de Recursos Pedagògics Musicals, FIREPEMU, el cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre al Teatre Auditori de Llinars del Vallès.

Es tracta d’una iniciativa que fomenta la recerca i la difusió en l’àmbit de l’ensenyament, amb l’objectiu d’actualitzar i millorar les condicions de l’educació a través de la música. Un espai de formació i d’intercanvi d’idees, coneixement i eines pedagògiques. Una plataforma a través de la qual professionals, empreses i institucions presenten els seus projectes i donen a conèixer els seus recursos. El marc idoni per a la reflexió al voltant de la música com a eina educativa i de la seva implicació en la nostra realitat social i cultural.

La inscripció a la FIREPEMU et dóna accés a una jornada sencera orientada al públic professional. Un total de 18 tallers, vuit presentacions i tres showcases dels quals podràs gaudir i participar al llarg de tot el dissabte 30. També podràs assistir a una segona jornada orientada a les famílies, el diumenge 1, durant la qual coneixeràs de primera mà les aplicacions pràctiques de les eines i recursos presentats a la fira.

Més informació a la seva pàgina web.

 

 

 
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , , , , , ,