Curs Arts en moviment

Formadora: Núria Palau
Data: 26 i 27 de gener de 2018
Horari: De 10 a 14h 
Lloc: Escola de Música-Centre de les Arts de l’Hospitalet de Llobregat
Duració: 8 hores
Preu: 40€ socis i alumnes ESMUC / 80€ no socis.
Places: 30

Inscripcions a través d’aquest formulari (curs tancat)

Descripció del curs

El curs està adreçat a docents interessats en treballar continguts del llenguatge musical a través del moviment des de la perspectiva de les arts plàstiques.  Explorarem les possiblitats que ens ofereix la forma, l’harmonia i els elements bàsics de la partitura per tal d’oferir recursos educatius per treballar a l’aula de manera creativa i vivencial.

La formadora: Núria Palau

Artista interdiscriplinaria que es caracteritza per la recerca constant de la relació entre les diferents arts i la seva aplicació educativa i didàctica com a eina d’expressió artística.

Pianista i Llicenciada en Belles Arts per la Univesitat de Barcelona, Bachelor en ensenyament de la rítmica J-Dalcroze amb menció en creativitat i composició (Conservatori Bellaterra) i Mestra en educació musical per la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat amb diverses entitats en l’elaboració de material educatiu i ha participat i presentat projectes artístics en l’àmbit nacional i internacional. Actualment combina la seva tasca professional amb la docència a l’escola GEM de Mataró, al Conservatori “EL Musical” de Bellaterra L’Institut Joan Llongueres i el Postgrau Música Creativitat i Moviment de la Universitat Ramón Llull.

Amb la col·laboració de: 

 

 

 
Categories: Cursos, Notícies Activitats