I Fòrum de l’Acadèmia Catalana de la Música – 23 de novembre

El Fòrum de l’Acadèmia és la primera activitat de caràcter públic que organitza l’Acadèmia Catalana de la Música i tindrà lloc el dijous 23 de novembre al Centre Cultural de Dones Francesca Bonnemaison de Barcelona.

El Fòrum acollirà la presentació i sessió de debat ‘Educació musical i projecció professional’. S’iniciarà amb una xerrada sobre el UK National Plan a càrrec d’Adam Jeanes, director de música de l’Arts Council England de Londres i comptarà amb la participació de responsables de centres d’ensenyament musical de Catalunya.

També acollirà la sessió ‘La música i el món municipal: mercat, valors culturals i gratuïtat’, a càrrec del periodista musical Xavier Cervantes i moderada per Eduard Iniesta (músic, compositor i advocat)amb l’objectiu de realitzar una reflexió conjunta sobre les polítiques municipals a l’entorn de la música al nostre país, confrontant la perspectiva dels municipis, amb les opinions de músics professionals, promotors, mànagers i representants artístics.

El Fòrum clourà amb un concert dirigit per Xavi Lloses, que reconeixerà els músics fundadors de l’Acadèmia i el patrimoni musical d’Ona Laietana.

Inscripcions i informació aquí. 

 

 

 

 
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , , , , , , ,