2a edició de la Jornada d’Estudi dels Instruments de la Cobla (JEIC)

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) juntament amb la Confederació Sardanista de Catalunya i l’Associació de Cobles de Catalunya uneixen esforços i organitzen la 2a Edició de la Jornada d’Estudi dels Instruments de la Cobla (JEIC), que tindrà lloc el 16 i 17 de març de 2018. El 24 de març també tindran lloc una sèrie de taules rodones al voltant de la temàtica d’estudi. La inscripció és gratuïta.

L’organització convida totes les escoles de música i conservatoris a participar de les activitats que es duran a terme a l’ESMUC entorn la pedagogia, la formació, la difusió i el debat al voltant dels instruments de la Cobla amb l’objectiu d’oferir un punt d’encontre, on docents i estudiants puguin compartir coneixement, objectius, problemes i solucions. 

La Jornada s’adreça principalment a escoles de música i conservatoris però també a professionals de l’àmbit de l’ensenyament, difusió, història, i interpretació que no estan adscrits a una escola o conservatori.

Tot i que la temàtica és l‘estudi dels instruments de la cobla, la Jornada és oberta a totes les escoles de música, facin o no aquests instruments, que puguin tenir inquietud o curiositat envers l’estudi dels instruments de la cobla.

Properament s’obrirà el termini d’inscripció.

L’abril del 2015 l’ESMUC va acollir la primera edició d’aquestes jornades.

Dates de realització:

                        
Divendres, 16 de març: inauguració de les jornades

Dissabte, 17 de març: sessions docents, tallers i concerts

Dissabte, 24 de març: jornada de taules rodones

Inscripció gratuïta

 
Categories: Notícies, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , ,