Curs Moving and grooving with tablets

Formadora: Terhi Oksanen
Data: 23 i 24 de febrer de 2018
Horari: Divendres de 9.30h a 13.30h i dissabte de 9.30h a 13.30h i de 15h a 19h.
Lloc: Escola Municipal de Música de Nou Barris de Barcelona
Duració: 12 hores
Preu: 60€ socis i alumnes ESMUC / 120€ no socis.
Places: 30
Idioma curs: Anglès 

Inscripcions a través d’aquest formulari 

Descripció del curs

Curs sobre com integrar música, moviment i composició utilitzant tablets a l’aula de música (el programari utilitzat durant el curs serà IOS)

Aprendrem com utilitzar aquests recursos amb l’objectiu d’estimular la motivació i fomentar el compromís corporal i creatiu dels alumnes. El curs oferirà exemples pràctics del procés creatiu de combinar música, moviment i noves tecnologies.

Es demana als assistents que portin la seva pròpia tablet (iPad) i auriculars. Caldrà descarregar les següents aplicacions: iMovie i Novation Launchpad (ambdues gratuites). La formadora demana treballar exclusivament amb sistema IOS ja que es faran servir aplicacions exlusives d’aquest sistema. 

Si no disposeu d’aquest dispositiu (iPad), des de l’ACEM us el proporcionarem (cal demanar-ho prèviament per correu a acem@acem.cat)

La formadora: Terhi Oksanen

Terhi Oksanen va estudiar Orff-Schulwerk al Orff-Institut de Salzburg i té un Master en Educació Musical a la Sibelius Academy. Ha treballat com a professora de música amb adolescents (13-16 anys) des de 1984. 

És membre d’un Comitè que desenvolupa el Currículum Nacional d’Educació a Finlàndia i coautora d’alguns dels currículums dels cursos Orff que es desenvolupen en aquest país. També desenvolupa formació per professorat a diferents països d’Europa.

Amb la col·laboració de: 

 

 

 
Categories: Cursos, Notícies Activitats