Trobada de Cor

Lloc:  Pavelló Nou Congost de Manresa
Data:  3 de març de 2018
Participants: 1.600 cantaires 
Directora: Montse Meneses

La Trobada de cor es celebrarà dissabte 3 de març al Pavelló Nou Congost de Manresa. Comptarem amb la participació de 1.700 alumnes a partir de 9 anys de 51 escoles de diferents racons de Catalunya.

El concert, dirigit per la directora d’agrupacions corals Montse Meneses, reunirà a 1.700 alumnes a partir de 8 anys (infants i adults) de 51 escoles de música d’arreu de Catalunya. Els joves estudiants posaran en comú un repertori de diferents autors catalans que porten assajant des de fa mesos a les seves escoles. Per acompanyar aquesta gran coral hi haurà una cobla, un grup de 15 ballarins i 2 percussionistes. Aquesta Trobada de cor permet agrupar les diverses realitats de les escoles de música: gent de totes les edats, de diferents estils, procedències i nivells.

Degut a l’alt nombre d’inscrits es faran 2 sessions obertes al públic: una a les 16h i l’altre a les 17.15h. Es preveu que hi hagi un total de 5.000 persones de públic assistent.

L’ACEM, l’Associació Catalana d’Escoles de Música, és una entitat acostumada a organitzar esdeveniments musicals multitudinaris amb presència de molts alumnes d’escoles de música. En aquesta ocasió compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.

 
Categories: 25 aniversari, Notícies Activitats