Curs d’iniciació al management musical

Formadors: Jordi Gratacós, Javi García, Judit Llimós, Xavi Pascual, Gerardo Sanz
Data: 19, 20 i 21 de febrer 
Horari: tres sessions, de 9:30h a 13:30h.
Lloc: Acadèmia Catalana de la Música
Duració: 12 hores
Preu: 60€  

DESCRIPCIÓ DEL CURS

El curs d’introducció al management musicalpretén dotar als alumnes d’una visió integral de la indústria musical mitjançant la descripció de cadascuna de les figures professionals que la conformen, aclarint el seu rol i tasques particulars, així com les distintes relacions laborals existents entre elles.  A partir de la descripció transversal de la cadena de valors del sector, s’aprofundirà en el management musical, i en la figura i funcions del mànager.

ELS FORMADORS

Jordi Gratacòs, president d’ARC (www.arcatalunya.cat)

Jordi Gratacòs i Rigall és president de l’Associació ARC i vicepresident de l’Acadèmia Catalana de la Música (ACATAM). Creador del Mercat de Música Viva de Vic i del festival B.A.M. (Barcelona Acció Musical). Director de l’Oficina d’Exportació de la Música francesa a Espanya (2001 -2009).

Javier García, cap de producció de Music Bus (www.musicbus.es)

Javier García és cap de producció de Music Bus, empresa dedicada al management d’artistes com Love of Lesbian, Mi Capitán, Mojínos Escozíos, The New Raemon, Mendetz, entre d’altres. 

Judit Llimós, directora artística i booking de The Project (www.theproject.es)

Judit Llimós és la mànager d’Els Amics de les Arts. A més a més, és directora artística i booking de The Project, i directora del festival Guitar BCN. Va ser mànager de Gema4, programadora del Jamboree, i directora de Músiques Modernes de l’Auditori de Barcelona.

Gerardo Sanz, director de Fina Estampa (www.finaestampa.es)

Fundador i director de Fina Estampa, agència de management i booking de Manel, Mishima, Joan Miquel Oliver, Maria Arnal i Marcel Bagés, Quimi Portet, Enric Montefusco,entre d’altres. Actualment és vocal de la junta directiva d’ARC. Gerardo Sanz ha treballat en departaments artístics i de màrqueting de diferents companyies discogràfiques (PolyGram, Universal, Virgin i EMI) i ha estat col·laborador de la revista Rockdelux i al suplement La Luna de Metrópoli (El Mundo).

Més informació aquí.

 
Categories: Notícies