Inscripcions obertes per a la Tubada 2018

Ja arriba la Tubada 2018, la trobada de Tubes i Bombardins de Catalunya, que aquest any tindrà lloc a Girona el proper diumenge 17 de juny.

La Tubada està oberta a tothom: músics amateurs, estudiants i professionals que es troben i comparteixen la seva passió per la tuba i el bombardí. En aquesta edició gaudirem amb l’actuació de la Banda del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona i la Banda de Tubes de Catalunya.

A més, comptarem amb el suport del Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona, Adams, Sanganxa BCN, St. Petersburg Tuba, Miraphone, Buffet Crampon, B&S, Besson, Aitana Música, Willson, Consolat de Mar, Metall i Fusta, Unión Musical Española, Euromusica, Jupiter, Hercules i XO Brass.

Com cada any els músics es reuniran al matí per preparar el concert de cloenda de la tarda. Durant el dia es podran veure les exposicions dels nostres col·laboradors. També es podrà gaudir de diverses activitats relacionades amb la tuba i el bombardí.

A més, l’organització posarà a disposició de qui ho desitgi el Bus de la Tubada per arribar fins a Girona (Amposta – Tarragona – Àrea de Bellaterra – Girona).

És imprescindible que tots els MÚSICS que hi vulguin participar es registrin mitjançant el següent formulari ABANS DEL PROPER DIA 10 DE JUNY:

https://goo.gl/forms/nGxAaJBscBLzlINP2

Una vegada que els músics s’hagin inscrit en el formulari, rebran les partitures de l’edició d’enguany, així com tota la informació logística per a participar a l’esdeveniment.
 

Horari (provisional):

10:00 a 10:30 Benvinguda

10:30 a 14:00 Assaig de la banda de tubes i exposicions

14:00 a 16:00 Dinar de germanor

16:30 a 17:30 Tallers

18:00 a 19:30 Concert de la Tubada 2018

Com cada any, la participació per als músics és gratuïta.

Per a més informació:

http://infoacatub.wixsite.com/acatub
Categories: Notícies