Taral·la, la Fira de la Música i l’Educació es consolida amb la tercera edició.

La Fira de la Música i l’Educació Taral·la, dirigida per la pedagoga, musicoterapeuta i cantant Dàmaris Gelabert i el seu equip de l’Associació Totsona, organitzada amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Art, enguany tindrà lloc el 15-16 de setembre a l’espai Roca Umbert- Fàbrica de les Arts.

La fira està destinada per una banda als professionals i estudiants del món de la música i l’educació els dies 15 i 16 de setembre, amb una formació reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, i per una altra banda, tot el dissabte dia 15 des de les 10:30 del matí, a les famílies amb infants d’entre 0 i 10 anys, i famílies amb nens i nenes amb Necessitats Educatives Especials (NEE).

L’element central de la fira és la música, entesa com a part de la vida dels infants com a eina educativa. És per això que l’equip Taral·la ha preparat activitats obertes a tot el públic amb propostes d’animació als carrers de Roca Umbert, tallers per a diferents edats, espai per als més petits, expositors, concerts en viu, tallers pràctics, propostes didàctiques, animacions a l’espai exterior, foodtrucks i moltes altres experiències enriquidores on l’ingredient principal és la música.

Així, Taral·la esdevé una oportunitat on trobar novetats i experiències musicals, així com informació i formació sobre la música i la seva rellevància com a element educatiu i té l’objectiu de compartir, aprendre i gaudir de les possibilitats educatives de la música.

Per inscriure’s només s’ha d’accedir a la web www.taral·la.cat.

Si voleu gaudir d’un cap de setmana ple de música, professionalitat, creativitat i diversió, no oblideu comprar les vostres entrades per a Taral·la 2018!

Més informació a la web: www.taralla.cat o a associaciototsona@gmail.com, telf. 938 711 930.

LOCALITZACIÓ:

Roca Umbert – Fàbrica de les Arts Carrer d’Enric Prat de la Riba, 77, 08401 Granollers, Barcelona
Categories: Notícies