Dels 3 als 6 i més enllà: explorem, creem i improvisem!

Formadora: Alba Pujol
Data: 20 i 21 d’octubre de 2018
Horari: Dissabte de 9.30h a 13.30h i de 15h a 19h. Diumenge de 9.30h a 13.30h
LlocEscola Municipal de Música del Prat de Llobregat
Duració: 12 hores
Preu: 50€ socis i alumnes ESMUC / 100€ no socis.
Places: 25

Inscripcions obertes a través d’aquest formulari (places exhaurides) 

Descripció del curs

El curs té com a objectiu re-connectar amb la nostra musicalitat innata per descobrir com els infants poden començar a crear i improvisar rítmicament i tonalment ja des de ben petits, seguint la perspectiva de la Music Learning Theory de Gordon.

Compartirem recursos i estratègies pràctiques i accessibles per afavorir el diàleg i la improvisació musical, amb el propi cos i amb instruments, i desenvoluparem activitats seqüenciades de música i moviment a través de l’exploració de diferents textures i modes musicals.

Es recomana portar roba còmode i mitjons.

La formadora: Alba Pujol

Titulada Superior en Pedagogia musical a l’ESMUC, Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB i títol de professora de piano al Conservatori Isaac Albéniz de Girona.

S’especialitza en l’educació musical primerenca i la Music Learning Theory de E. Gordon, certificant-se als Estats Units (University of South Carolina i University at Buffalo). També s’ha format al 

San Francisco International Orff Course, i com a Facilitadora de Cant Prenatal i de Community Drum Circles.

Com a formadora, imparteix cursos i conferències al voltant de l’educació musical en la primera infància per Catalunya i Amèrica Llatina (Colòmbia, Perú, Costa Rica i Brasil).

Actualment exerceix la docència a l’EMM de Mataró, és sòcia de Musicop, i professora formadora d’IGEME (Instituto Gordon de Educación Musical España), amb qui produeix i publica materials educatius. Forma part de la cia. Abiabaï amb l’espectacle Concerts per a Nadons (per a infants de 0 a 3 anys).

 

 

Amb la col·laboració de: 

 

 

 
Categories: Cursos