XVI Jornada de Qualitat a l’Ensenyament – 8 novembre

El proper dijous 8 de novembre el Departament d’Ensenyament organitza la XVI Jornada de Qualitat a l’Ensenyament, convocatòria que s’adreça a tots els professionals de l’educació interessats en la millora de la qualitat als seus centres.

El programa d’aquesta XVI Jornada de Qualitat a l’Ensenyament pretén posar el focus en la importància que té la gestió de la innovació per tal que la creativitat de les persones i grups d’interès dels centres educatius es pugui materialitzar en noves fórmules de proporcionar més valor, tant als processos d’ensenyament i aprenentatge com a la resta d’activitats que desenvolupen les nostres institucions.

Des del Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial s’ha previst una de les taules de debat que versarà a l’entorn de l’educació musical i l’assoliment de les competències bàsiques. El punt de partida del col·loqui seran dues experiències innovadores dutes a terme conjuntament entre escoles de música i centres escolars ordinaris. Els assistents podran formular preguntes directes als ponents i aportar la seva pròpia experiència.

En cas d’estar interessats, podeu formalitzar la inscripció en aquest link fins el 31 d’octubre.

 

 

 

Categories: Notícies, Notícies del Sector