es necessita professor/a de llenguatge musical, piano i grup de cant coral

l’EMM de Tarragona necessita incorporar professor/a de llenguatge musical, piano i grup de cant coral, per a una sustitució desde el 23 d’abril al 14 de maig.

La jornada serà de dilluns a divendres.

Per tal de poder formar part de la borsa que l’Ajuntament de Tarragona ha creat per a aquesta finalitat cal què:

 

  1. Cal entrar la documentació que indica a les bases (titulació, etc…). És molt important que no us deixeu res. El català és requisit i es pot acreditar mitjançant certificat o bé en cas de no tenir-lo es pot fer una prova. Heu de pagar les taxes (33 €) que us donen dret a la prova fent un ingrés al número de compte ES58 0030 2560 2700 0011 427. Heu d’adjuntar el justificant d’ingrés. En cas que estigueu a l’atur no les heu de pagar però ho haureu d’acreditar. Tot això ho podeu fer arribar personalment a la oficina de l’Ajuntament, OMAC, entrant per registre tota la documentació. Si no us podeu desplaçar també ho podeu entrar per l’aplicació etràmits de l’Ajuntament.
  2. Etràmits: en cas que opteu per entrar la documentació per etràmits heu de tenir en compte que tots els documents han de ser PDF i la mínima resolució possible, ja que si són molt pesats no podreu fer el tràmit. Per aquest motiu no heu d’enviar arxius JPG. Us ha d’arribar un missatge conforme s’ha tramitat, de no ser així voldrà dir que el tràmit no s’ha fet correctament. Per poder fer el tràmit necessitareu tenir certificat digital. Si no en disposeu us podeu fer un exclusivament per a aquest tràmit (trobareu les instruccions a la web de certificats digitals).

https://tramits.tarragona.cat/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=448

És un tràmit genèric. Cal especificar que és per a recursos humans, borsa de treball de l’Escola de Música

  1. Existeix la possibilitat d’entregar documentació en una altra administració (ajuntament  d’una altra localitat). Això, però, ho hauríeu de consultar en el vostre ajuntament més proper perquè no tots ho fan.
  2. Un cop estigueu admesos en la primera part del procés us convocaran a una entrevista que tindrà una durada de quinze minuts. També consta a les bases.

 

Finalment dir-vos que aquest procés està sempre obert per a totes les especialitats publicades.

 

Tota la documentació que feu arribar al correu de l’EMM de Tarragona no servirà per fer el tràmit.

Categories: Notícies, Notícies del Sector, OfertesFeina