Curs “La caixa de sorpreses” amb Ana Quilez

Partint dels principis bàsics de la pedagogia de la Rítmica Dalcroze i de l’Orff, el taller ofereix eines i recursos pedagògics per aplicar directament amb alumnes de 3 a 12 anys. 

Amb l’ajuda de diferents materials vivenciarem la música a través del moviment i el joc simbòlic, desenvolupant la percepció, els reflexes, la coordinació i la imaginació.

Objectius:

Les diferents activitats proposades es desenvoluparan a partir de la participació activa de l’alumnat, aprenent mitjançant la seva experiència i vivència personal.

Equip de treball: Roba còmoda, amb mitjons o descalços.

Ana Quílez Ibánez  és tutulada Superior de Piano pel Conservatori del Liceu de Barcelona i de Pedagogia Musical per l’ESMUC. Màster en Musicologia i Educació Musical per la UAB. Formació en metodologies d’ensenyament musical: Certificat i Llicència Dalcroze per la Universitat Carnigie Mellon de Pittsburgh, EUA.  Diploma Willems per l’Institut Joan Llongueres de Barcelona. 

Formada en Orff per The San Francisco Orff School, EUA. Integrant del duo musical infantil Mendalerenda. Autora del llibre d’Activitats Musicals La Fiesta de Disfraces i El Gran Secret de Chopin de Bellaterra Editorial.  Autora del curs online “Mini-Deportistas”.

Ha impartit nombrosos cursos de formació pel professorat a Mèxic, Perú, República Txeca, Argentina, Colombia, Brasil, etc. Actualment, treballa com a pianista acompanyant de dansa a l’IEA Oriol Martorell de Barcelona i com a professora de Música i Moviment a l’escola de música Blai Net de Sant Boi.

 

Amb el suport del Departament de Cultura

 

 

Categories: Cursos, formació, Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius