Diferents experiències de L’Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat arriben a l’ESMUC

L’Escola Superior de Música de Catalunya ha convidat a professorat de L’Escola d’Arts en Viu a explicar diferents àmbits del projecte.

Al llarg del primer trimestre del curs escolar 2022-2023, l’ESMUC ha convidat a professorat de L’Escola d’Arts en Viu del Prat de Llobregat a explicar bones pràctiques del projecte que duu a terme. Es tracta d’experiències que L’Escola realitza i que les persones responsables de l’ESMUC han considerat que són valuoses per ser presentades a l’alumnat dels estudis superiors, siguin estudis de Grau o estudis de Màster.

Les darreres setmanes s’han presentat els Projectes de creació, la didàctica del Cant i l’Orquestra de barri:

-Les professores Julia Espinet i Laura Tamayo han explicat els Projectes de creació, que L’Escola ofereix en col.laboració amb L’Artesà, als alumnes del Màster de pedagogia per a músics.

-La professora Laia Badrenas ha fet una sessió de didàctica del Cant a l’assignatura de Didàctica de l’instrument, per a l’alumnat del Grau de pedagogia musical.

-La professora Carla Azanuy i el professor Cristian Cantero han explicat el projecte d’Orquestra de barri, que impulsa el Centre Civic Sant Jordi-Ribera Baixa, a l’assignatura de Música i comunitat, també per a l’alumnat del Grau de pedagogia musical.

Per a més informació: https://www.elprat.cat/actualitat/noticies/diferents-experiencies-de-lescola-darts-en-viu-arriben-lesmuc

Categories: Notícies del Sector, Notícies Formació Professorat i Equips Directius, Notícies socisEtiquetes: , , , , , , , , ,