II Convenció de l’Associació de Flautistes d’Espanya a Barcelona

Del 23 al 25 de març, l’ESMUC serà la seu de la II Convenció de l’Associació de Flautistes d’Espanya. Durant tres dies, els assistents podran gaudir de concerts, classes magistrals, tallers, demostracions d’instruments i un concurs de joves flautistes, entre altres activitats. Organitzat conjuntament per l’AFE i l’ESMUC, aquesta Convenció vol constituir un punt de trobada de tot allò que gira al voltant dels professionals, estudiants i aficionats a la flauta.

La II Convenció de l’Associació de Flautistes d’Espanya comptarà amb més de 100 artistes, l’actuació de cinc orquestres de flautes, conferències, tallers i 27 expositors i fabricants de flautes. A més, també hi participaran editors i artesans musicals procedents del Japó, els Estats Units, Corea del Sud, Taiwan, Xile, Argentina, França, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Holanda i Espanya.

La II Convenció vol ser un lloc d’intercanvi, d’experiències i d’idees, d’estils de música, de sensacions, on l’instrument i l’instrumentista gaudeixen d’un protagonisme absolut. D’altra banda, durant aquests tres dies es podran adquirir instruments, a preus interessants, a més de complements, partitures, discos, i tot el que es refereix al món de la flauta.

Més informació sobre la Convenció a la pàgina web de l’ESMUC, www.esmuc.cat, i a www.afeflauta.com.

Si vols pots descarregar-te el programa aquí

 
Categories: Notícies, Notícies Activitats, Notícies del SectorEtiquetes: , , ,