Concert Solidari Lux Perpetua

LUX PERPETUA és el projecte solidari d’un grup d’apassionats per la música antiga. Dos grans objectius en dibuixen el seu tarannà: apropar la música dels segles XVII i XVIII al gran públic i, a la vegada, col·laborar amb entitats que desenvolupen tasques d’ajuda humanitària.

Anys d’estudi i d’experiència avalen la trajectòria dels músics que hi participen. LUX PERPETUA disposa de la seva pròpia orquestra d’instruments antics i el punt de partida és fer concerts molt acurats, basats en criteris històrics i musicològics, fent ús dels instruments per als quals el repertori havia estat creat. Concerts que transporten els oients a l’Europa esplendorosa de segles enrere, als salons on tocaven els grans genis de la història de la música occidental com podien ser els grans Bach, Telemann o Vivaldi, entre molts d’altres.

El proper divendres 11 de maig, a l’Auditori de La Mercè de Girona, a les 20:30 hores i el dissabte 12 de maig, a l’església de St Felip Neri de Barcelona, a les 21:30 hores, Lux Perpetua oferirà els seus primers concerts. El repertori es basa en obres  d’Antonio Vivaldi (1678 – 1741) i de Georg Philipp Telemann (1681 – 1767).

El preu de les entrades és 12 euros, i la seva recaptació va destinada a l’associació El somriure dels nens, que promou mitjans de vida sostenibles i justícia social per a la població més desafavorida -especialment infants, joves i dones- de l’Índia.
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: ,