2º edició del Moviment Combo a Tarragona

La 2a edició del “Moviment Combo 2013″ es va realitzar el dimecres 26 de juny a l’espai jove “la Palmera” de Tarragona. En aquesta edició hi van participar combos de les escoles municipals de música d’Alcover, la Selva del Camp, Tarragona i Salou.

L’esdeveniment va reunir a 50 estudiants de música moderna de les escoles participants, així com, un bon nombre de professors que van aprofitar la trobada per compartir experiències i pensaments sobre la situació de la música moderna a les escoles i sobre la delicada situació de les escoles municipals de música en general.

El públic que va oscil·lar al voltant de les 200 persones es van endur un bon record de la trobada de combos un any més. L’organització, veient l’èxit de la trobada ara ja per segon any consecutiu, es planteja mantenir i donar a conèixer una mica més la iniciativa fent-la extensiva a d’altres poblacions que la vulguin acollir.

El “Moviment Combo” és una iniciativa de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) a la província de Tarragona. El projecte pretén dinamitzar el sector de la música moderna i actual a les escoles municipals de música de la demarcació de Tarragona. Els combos participants tenen la oportunitat de viure l’experiència del directe i entrar en contacte amb el món de la música actual.


Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , ,