Oberta la convocatòria de la Beca Pau Casals 2014

La Beca Pau Casals que ofereix la Fundació Pau Casals vol ajudar els joves violoncel·listes a ampliar els estudis de l’instrument per perfeccionar-ne la tècnica i l’art mitjançant la continuïtat dels estudis i la formació amb professionals destacats.

Els objectius de la beca, són:
1. Donar suport a joves violoncel·listes en la seva formació i perfeccionament tècnic i artístic.
2. Promoure una relació oberta, amb voluntat de continuïtat amb els joves violoncel·listes que siguin guanyadors de la beca, i fomentar la relació entre ells, en tan que ambaixadors de la Fundació Pau Casals per promoure el coneixement i difusió del llegat artístic, cultural i humà de Pau Casals.

La beca consta d’una dotació econòmica, però també de l’oferiment de la Fundació Pau Casals d’acompanyar i assessorar a la persona que sigui seleccionada en el desenvolupament de la seva formació artística. L’import de la Beca és de 12.000 €.

Podran optar a rebre la Beca d’aquesta convocatòria els violoncel•listes que compleixin els requisits següents:
a) Estudiants de grau superior de violoncel o els que el tinguin aprovat.
b) Estudiants nascuts a l’Estat espanyol, a Andorra o al Departament francès dels Pirineus Orientals, i estudiants estrangers residents almenys durant dos anys seguits —inclòs el que s’està sol•licitant la beca— en algun d’aquests territoris.
c) Estudiants nascuts després del 31 de desembre de 1988.
Es poden presentar tots els estudiants de violoncel que reuneixin les condicions anteriors, hagin o no rebut beques de la Fundació anteriorment.

Per més informació us podeu descarregar el programa  


Categories: Notícies, Notícies Activitats, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , ,