IV Concert Sala Piano a la zona 6: “El Piano Inspira”

Ja fa quatre anys  que des de la zona 6 de l’Associació Catalana d’Escoles de música (ACEM), els propietaris de la Masia de La Garriga de Castelladral i les botigues de Manresa La Casa dels Pianos i Sibelius, s’uneixen per portar a terme aquesta activitat específica pels pianistes de les escoles de música.

Des que va començar aquesta iniciativa mai s’ha repetit el format d’aquesta trobada. En aquesta edició, que es celebrarà el diumenge 6 d’abril a la masia La Garriga de Castelladral, hi ha previst que les actuacions siguin com a mínim a quatre mans ( és a dir que no hi hagi intervencions de solistes) i que totes les interpretacions vagin acompanyades per un suport visual a través d’una projecció, ja sigui una foto, un vídeo sense imatges, un escrit, un dibuix, un seqüència d’imatges…La idea és projectar el que es vulgui sempre i quan tingui a veure amb la peça que s’està tocant.

A l’activitat hi participaran uns 100 alumnes de piano de 20 escoles de música diferents i està oberta al públic perquè els familiars que ho desitgin puguin gaudir del concert. Un cop acabat el concert, a fora la terrassa de la Sala Piano, es servirà un aperitiu a tots els assistents gentilesa de  La Garriga de Castelladral.

Per més informació clica aquí 


Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , ,