I Esmuc Piano Forum del 28 de febrer al 3 de març

Del 28 de febrer al 3 de març, l’Escola Superior de Música de Catalunya organitza la primera activitat global dedicada al piano. Amb el títol d’Esmuc Piano Forum, es presenta un programa amb concerts, un concurs per alumnes, conferències, i classes magistrals dedicats a l’instrument. Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic.

El repertori, l’estudi i la pràctica interpretativa del piano és la base d’aquesta nova iniciativa de l’Esmuc, que comptarà amb la participació del professorat i els alumnes del centre, però també amb graduats i altres professionals. Entre aquests últims cal destacar la presencia dels pianistes i professors Hui-Ying Tawaststjerna i Salvatore Spanò.

L’Esmuc Piano Forum s’emmarca dins el programa d’intercanvi de professorat Erasmus amb altres institucions de formació superior de música europees.

El diumenge 29 de febrer tindrà lloc el I Concurs de Piano de l’Esmuc que comptarà amb un jurat format per: Ramon CollGuennady DzubenkoHui-Ying Tawaststjerna i Salvatore Spanò (Itàlia).

 

Més informació:

Les bases del concurs es poden descarregar en aquest enllaç.

El programa amb totes les activitats del Forum es pot consultar aquí.

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , , , , , , , , , ,