Música per nadons

FormadorPaulo Lameiro
Data: 23 i 24 de gener de 2017
Horari: De 9h a 14h
Lloc: Aula de Teatre i Dansa de Mataró (C/ de Juan Meléndez Valdés, 2 – Mataró)
Duració: 10 hores
Preu: 50€ socis i alumnes ESMUC / 100€ no socis.
Places: 30

Inscripcions a través d’aquest formulari (places exhaurides)

 

Programa del curs

Proposta formativa per professorat d’escoles de música i dansa que treballen en l’educació a la primera infància. L’objectiu és sensibilitzar sobre la importància de les arts en aquesta etapa i preparar els professionals que treballen amb nadons oferint recursos, idees i activitats per millorar el desenvolupament dels més petits.

Perquè és important la música per nadons? a partir de quina edat? quin tipus de música? com treballar-ho a l’aula? El curs vol donar resposta a totes aquestes qüestions descobrint diferents experiències pedagògiques i fent una demostració pràctica amb un grup de mares i nadons.

Es recomana portar l’instrument.

El formador: Paulo Lameiro

Director artístic d’A Escola de Artes SAMP i professor titulat de la Schola Cantorum Pastorinhos de Fátima, llicenciat en ciències musicals a Etnomusicoloxía per la Universitat Nueva de Lisboa. Va ser vicepresident d’A Escola de Música del Conservatorio Nacional – Lisboa.

És autor de diferents projectes de formació i producció  musical per nadons, entre els que destaquen Berço de las Artes, Músicos de Fraldas y Concerts per nadons, que ha presentat per tot Europa.

Col·labora: 

 

 

 

 

 
Categories: Notícies, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , , , , , , , ,