Obert el període d’inscripció per participar a la Trobada Fiddle

El diumenge 17 de novembre al matí l’ACEM, l’EMIPAC i l’ESMUC organitzaran conjuntament una Trobada de Fiddle per alumnes de corda fregada d’escoles de música i conservatoris d’arreu de Catalunya a al Pavelló Municipal d’Esports de Martorell. Aquesta activitat es celebrarà dins el marc del primer Barcelona Fiddle Congress que els dies 15, 16 i 17 de novembre organitzarà l’ ESMUC.

Aquesta Trobada serà una activitat participativa on els caps de cartell del Barcelona Fiddle Congress oferiran un assaig-concert multitudinari a tots els alumnes que vulguin treballar música de tradició, jazz i música moderna. La trobada s’obrirà al públic perquè els familiars que ho desitgin en puguin ser espectadors.

La Trobada es farà de les 11h a les 13h i hi poden participar tots  els alumnes a partir de segon any d’instrument.

La inscripció de tots els participants és gratuïta i aquell mateix dia se’ls hi entregarà una samarreta per lluir durant l’activitat i que es podran emportar com a record. Per altra banda, els familiars que vulguin entrar com a espectadors hauran de pagar una entrada de 3€ si la compren anticipada i de 5€ si la compren a taquilla (paguen entrada a partir dels 10 anys).

Per fer les inscripcions dels alumnes, l’escola ha d’omplir l’excel que hem enviat a totes les escoles amb les dades de tots els alumnes i professors que participen,  les corresponents talles de samarreta i el nº d’entrades anticipades que volen adquirir. Cal enviar a acem@acem.cat aquest document  abans del divendres 18 d’octubre.

 
Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies ActivitatsEtiquetes: , , , , ,