Últims dies per apuntar-se al Barcelona Fiddle Congress a l’Esmuc

L’Escola Superior de Música de Catalunya organitza del 4 al 7 de febrer de 2016 la segona edició del Barcelona Fiddle Congress, un punt de trobada on debatre i intercanviar coneixements en relació al àmbit de la corda fregada de tradició no clàssica.

Amb aquesta iniciativa l’ESMUC organitza 3 dies on músics, estudiants, professionals i aficionats podran escoltar, observar, parlar i reflexionar sobre el món de la corda fregada no clàssica com el jazz, la música moderna, el folk i la música tradicional. Els menors d’edat també es poden apuntar al Congrés sempre que vagin acompanyats d’un adult (l’acompanyant no paga).

El programa del congrés compta amb activitats variades a més de concerts amb figures de renom internacional, ponències, debats, tallers, conferències, classes magistrals, taules rodones, etc.

El Barcelona Fiddle Congress 2016 ofereix aquestes activitats als seus participants:

Inscripció

La inscripció per participar al congrés es pot fer a través de la pàgina web de l’Esmuc on també trobareu el programa d’activitats i concerts. La data límit per apuntar-se finalitza el 29 de gener de 2016.

Per més informació visiteu la pàgina web del Barcelona Fiddle Congress 2016

 

 
Categories: Notícies, Notícies ACEMEtiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , ,