Ens divertim i toquem a les Trobades del 30è aniversari de l’ACEM

Gràcies a l’esforç de totes les escoles que van apostar per aquest nou format, TROBADES descentralitzades arreu de Catalunya entre escoles que no es troben habitualment per generar xarxa i nous coneixements, es va celebrar el 30è aniversari de l’ACEM.11 trobades que ja hem pogut gaudir i 4 que encara queden per celebrar a diferents indrets de Catalunya.Malgrat els entrebancs del camí i gràcies a l’esforç de 2 joves compositors, el Bernat Giribet i el Xavier Palà, hem pogut tenir unes partitures originals per a l’ocasió.Cada seu ha triat el repertori, la direcció musical i el format per celebrar-ho. Des de l’ACEM, hem facilitat samarretes amb el logotip del 30è aniversari que combinen diferents elements geomètrics que representen la diversitat d’escoles que formen la nostra entitat.El 6 de maig van tenir lloc les trobades de:

Castellar del Vallès

EMM Castellar del Vallès com a amfitriona; sota la direcció d’Oriol Tort i amb la participació de l’EMM de Sitges i de l’EMM Jaume Puig Arabia de Sant Esteve de Palautordera. Es va celebrar la trobada a l’Auditori Miquel Pont de Castellar del Vallès. 

Roda de Ter i l’Esquirol

EMM Roda de Ter com a amfitriona; sota la direcció de Laia Rovira, Joel Díaz i Jordi Campos i amb la participació de l’EMM Abrera que es va celebrar al Pavelló Municipal de Roda de Ter.

Vilafranca del Penedès

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet com a amfitriona, va acollir uns 200 alumnes sobre l’escenari del Teatre del Casal de Vilafranca. Van participar l’Escola Municipal de Música d’Alcover i l’Escola Municipal de Música i Teatre de Sant Celoni sota la direcció de David Hernández.

La Selva del Camp

L’Escola de Música Municipal de la Selva del Camp va acollir a més de 120 músics de l’Escola Municipal de Música de Barberà del Vallés i de l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de l’Hospitalet del Llobregat i van gaudir d’una jornada d’un repertori especial: músiques del seguici festiu selvatà. 

La direcció va anar a càrrec del Daniel Carbonell, el director de l’EMM de Barberà del Vallès, Laia Masdeu, Núria Serra i Roser Àvila, i es va celebrar a l’Envelat de l’Hort d’Iglésies de la Selva del Camp.

Bellpuig 

EMM de Bellpuig va acollir a l’Escola Municipal de Música de Linyola i l’Escola Municipal de Música les Arts d’Esparreguera. Plegats vam poder interpretar la Fantasia Èpica del compositor Bernat Giribet, qui va fer també la direcció musical.

El concert es va celebrar al Pavelló Municipal de Bellpuig.

Juneda

EMM les Garrigues va acollir a l’EMM Torelló, EMM Mollerussa i CEM Cal Maristany d’Hostalets de Pierola. Sota la direcció de Pedro Padro es va interpretar Fantasia Èpica, la suite escrita per l’ocasió pel Bernat Giribet.

El concert va tenir lloc al Pavelló Municipal de Juneda.

Ulldecona

EMM Ulldecona va acollir a l’EMM Perelló i l’EMM de l’Hospital de l’Infant i Vandellòs. La jornada va ser dirigida pel Joan Nadal i Mari Pau Medina a la Pista Coberta Poliesportiu d’Ulldecona.

Balaguer

EMM Balaguer va acollir a l’EMM d’Artés, EMM de Tàrrega i EMM Musicant de Cardona sota la direcció de Xavier Ventosa.

El concert es va celebrar al Pavelló Molí de l’Esquerrà de Balaguer.

El 7 de maig van tenir lloc les trobades de:

Taradell 

EMM Taradell va acollir a l’EMM Carles G.Vidiella d’Arenys de Mar. Sota la direcció de Joan Druguet, Miquel Gonzàlez , Jeroni Velasco i Martí Castelló, es va celebrar el concert al Centre Cultural Costa i Font.

Prats de Lluçanès

L’Escola de Música i Arts del Lluçanès va acollir a 200 alumnes d’escoles com l’EMM Olesa de Montserrat, l’EMM de Sant Guim de Freixenet, l’EMMDT de Montornès del Vallès, l’EMM Sant Joan de Vilatorrada i l’EMM Berga. Van assistir unes 400 persones de públic.

Sota la direcció de Ferran Badal, el concert va tenir lloc al Pavelló de Prats de Lluçanès.

El 20 de maig van tenir lloc la trobada de:

Vacarisses 

EMM Vacarisses va acollir a EMM Sant Andreu de Llavaneres, EMM Santa Maria de Palautordera i EMM Rafel Gibert Recasens de Constantí a la Fàbrica de Vacarisses.

La jornada va ser dirigida pel Ferran Badal.

Encara queden per celebrar-se les trobades a :

Categories: 30 aniversari, Notícies, Notícies ACEM, Notícies Activitats, Notícies del Sector, Notícies socisEtiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,