Inscripcions obertes a la 3a edició del Barcelona Fiddle Congress

Ja s’han obert les inscripcions de la 3a edició del Barcelona Fiddle Congress, que organitza l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) del 2 al 4 de febrer de 2018.

Aquesta tercera edició vol consolidar aquesta proposta d’encontre i debat al voltant dels instruments de corda fregada a l’àmbit de la tradició musical no clàssica. 

Barcelona Fiddle Congress ESMUC

Músics, estudiants, professionals i aficionats podran escoltar, observar, parlar i reflexionar sobre el paper i la utilització dels instruments de corda fregada (violí, viola, violoncel i contrabaix) en diferents estils musicals allunyats de la música clàssica. 

Figures internacionals com ara Casey DriessenChristian HowesDavid WallaceFiona Monbet o Mimi Rabson oferiran tallers, classes magistrals,  ponències i concerts, juntament amb una llarga llista de músics i professorat de l’escola. Cal destacar també la participació d’un important nombre de graduats de l’ESMUC com ara Marta RomaApel·les CarodQuico PugésPere Nolasc.

Tota la informació relativa a la inscripció, preus, descomptes, programa, horaris i concerts del Barcelona Fiddle Congress pot consultar-se aquí.

Més informació i inscripcions:Barcelona Fiddle Congress  

                            
TROBADA FIDDLE

Per tercera vegada consecutiva, el Barcelona Fiddle Congress acollirà una activitat adreçada als més joves i en col·laboració amb l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), la Trobada Fiddle, que enguany s’emmarca dins els actes de celebració del 25è aniversari de l’ACEM.  Després de l’èxit de les dues primeres edicions, l’ESMUC i l’ACEM tornen a organitzar aquesta experiència conjunta dedicada als estudiants de corda fregada de les escoles de música i conservatoris d’arreu Catalunya.

La classe col·lectiva de la Trobada reunirà 1.500 joves músics i el seu professorat i igual que a les darreres edicions, serà coordinada pel violinista, professor de l’ESMUC i impulsor del congrés, Oriol Saña, juntament amb els membres del grup aupaQUARTET i el professorat del congrés.

La Trobada tindrà lloc el diumenge 4 de febrer,  a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).           

 

                            

 

 

 

Categories: Notícies, Notícies ACEM, Notícies del SectorEtiquetes: , , , , , , , , , , , , ,